Kapu

 

Fa kerítések és kapuk természetes szépsége mellé egyedülálló minőségi garancia.
A fa az egyik legősibb építőanyag, könnyű megmunkálhatósága és természetes megjelenése miatt napjainkban is töretlen népszerűsége. A korszerű felületkezelési és gyártási eljárásoknak köszönhetően anyagban, színben és formában kimeríthetetlen a választék.
A beltéri, faszerkezetek, burkolatok és fakorlátok hosszú élettartamuk alatt, egyedülálló meleg hangulatot és nyugalmat sugároznak. A faszerkezetek, fakerítések, fakapuk, fajátékok szépsége a folyamatos odafigyeléssel a kertben is fenntartható. Minél finomabb megmunkálású a faszerkezet, annál inkább észrevesszük rajta az idő múlását.
A Fehér-Famix kft asztalosműhelyéből kemény fából készített fakapukat, fakerítéseket és fakorlátokat vásárolhat. Termékeinket elemenként és készre szerelve telepítéssel is megvásárolhatja, a fakapuk is automatizálhatóak.
Az asztalos minőségben elkészített fakapuk, fakerítések, fakorlátok házilag elvégzett felújító festésének minősége és élettartama gyakran meg sem közelíti a gyárból kikerülő termékét. Az első nem sikerült otthoni festést követően az évenkénti kerítés festés nem kevés pénzbe és szabadidőbe kerül.Ha úgy látja, hogy kerítésének felületkezelését fel kell újítani, akkor kérjük, jelezze felénk és elvégezzük a gyári csiszolást és felületkezelést, melyre ismételten érvényes lesz garanciánk. Természetesen a leszerelést, automatika lekötését és a szállítást is megoldjuk amennyiben szükséges. Szolgáltatásunk csak a nálunk vásárolt fatermékekre vonatkozik.

 

további képek...